Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textová hra vytvořená podle povídky Fades.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nemocnice

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
Catherine Brain
Neutrální
Catherine Brain

Poèet pøíspìvkù : 108

Fades
Věk Postavy: 25
Přiřazení/Povolání: Chirurg
Země: Anglie

Nemocnice - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice   Nemocnice - Stránka 4 EmptyTue Mar 20, 2012 12:41 pm

"Na kraj města?" Odstoupil od dveří, tak jsem zamířila k výtahům. Nastoupila jsem a on taky. Sjeli jsme dolů. Rozloučila jsem se s vrátným a zamířila k autu. Stříbrnému Ferrari. Odemkla jsem ho. "Tak si naskoč," usmála jsem se. Nasedla jsem a čekala až si sedne.
Návrat nahoru Goto down
Kazuma Suzetsumei
Demon
Demon
Kazuma Suzetsumei

Poèet pøíspìvkù : 119

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice   Nemocnice - Stránka 4 EmptyTue Mar 20, 2012 12:45 pm

Obyšiel som si to auto a nastúpil som na miesto spolujazdca . " Krásne auto ... " Povedal som predsa len som sa v nich tak troha vyznal hoci ja som mal bmw x8 hocí sú aj lepšie autá ale ten výkon veľkosť a tak sa mi proste páčilo . "A využívate aspoň poriadne to auto ako rýchlostne ? " Dodal som tak trocha možno rýpavo .
Návrat nahoru Goto down
Catherine Brain
Neutrální
Catherine Brain

Poèet pøíspìvkù : 108

Fades
Věk Postavy: 25
Přiřazení/Povolání: Chirurg
Země: Anglie

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice   Nemocnice - Stránka 4 EmptyTue Mar 20, 2012 12:52 pm

"To mě máš snad za nějakou paničku, která neumí řídit rychle?!" řekla jsem uraženě. Nastartovala jsem a vycouvala z parkoviště. "Kde přesně?"

Najela jsem na dálnici a ručička tachometru vyletěla na sto dvacet.
Návrat nahoru Goto down
Kazuma Suzetsumei
Demon
Demon
Kazuma Suzetsumei

Poèet pøíspìvkù : 119

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice   Nemocnice - Stránka 4 EmptyTue Mar 20, 2012 12:58 pm

Ako som videl ako jazdí len som sa pousmial . "Prepáčte tak to bieriem späť ... "Povedal som keď som bol zatlačený rýchlosťou do sedačky ale žeby som sa bál to nie . "Umm ako je začiatok úplne pred centrom ... kde bývajú tie zápchy je tam také veľké čierne auto to určite uvidíte " Povedal som a uznal som že aspoň jazdiť vie ale nejakú výzvu možno napríklad na závod by som chcel .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice   Nemocnice - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Hra :: Herní Místnosti :: Anglie :: Hlavní město-
Přejdi na: