Vážení přátelé, hráči a další,
já chápu, že některé chary vám jsou proti srsti, ale neznamená to, že ty hráče okamžitě uvedete do špatné nálady vašimi zbytečnými řečmi. Jak by bylo vám, kdyby jste okamžitě po dopsání charu obdrželi posty od lidí, které jste neviděli a kritizují něco, na čem jste dřeli?
Na tohle tu jsou administrátoři, který dokáží říct, co postavě chybí nebo přebývá. Pokud budete chtít pomoci, což vám nezakazuji svůj názor říct můžete, tak ale mě nebo ostatním áčkům na PM, skype ne přímo pod charem. Já se v tom pak nevyznám a přivádíte do stavu nepříčetnosti mě i ostatní.
Znovu apeluji nebudu schvalovat postavy které tam nebudou mít napsáno co jejich uživatel umí. POdle schopností se totiž bude posílat dál. Od čeho je nakonci kostry charakteru kolonka Schopnosti: ? Ne není tam pro srandu. Já nemám pořád jen čas vás prosit aby jste tam milostivě napsali co ovládáte.
Další bod prosím vás, pokud chcete post větší jak shade nebo paladin budete mít obsáhlejší charakter řekněme zhruba na 380 /400 slov. Tyhle posty si budete muset už zasloužit.
To je vše Děkuji