Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textová hra vytvořená podle povídky Fades.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Takeru Manako

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Poèet pøíspìvkù : 24

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyMon Mar 12, 2012 5:30 pm

Jméno/Příjmení: Takeru Manako
Krycí jméno/Přezdívka: Dean
Pohlaví: Muž
Věk: 19
Země: Španielsko
Věrnost: Zlo
Hodnost: Wraith
Přiřazení: ---
Charakter: Je dosť spoločenský a má rád zábavu.Nikdy neviete čo od neho čakať.
Oblíbené: Svetlo a tma.Taktiež má rád dobré jedlo a spoločnosť.
Neoblíbené: Ľudia ktorý sa vyvyšujú nad ostatných.
Životní příběh: Po nemocnici v Španielsku sa ozýval detský plač.“Ja som otcom!“Kričal otec a pobehoval okolo.Mama zadychčane pozerala na mňa s obrovským úsmevom na perách.“A ako sa bude volať?“Opýtal sa doktor a mama začala premýšľať.“Takeru.“Usmiala sa ešte viac a lekár ma zatiaľ obzeral.Po pár hodinách som pokojne zaspal.No zrazu sa ozval krik.Všetky svetlá sa vypla a v nemocnici bola tma.Len občas preblikalo silné svetlo.Mama a otec ma bránili najviac ako vedeli no nedokázali ho poraziť.Zobral ma im a ich surovo zavraždil.
„Tak čo bolo to dobré?“Kričal som a svetlo preletelo miestnosťou.“Celkom!“Odvrkol a ukázal mi to ešte raz.“Dobre tak to ďalej skúšaj!“Povedal a vyšiel von z miestnosti.Potom som začal s tréningom mojich super schopností.Objavil som sa za sochou a kopol do nej tak, že sa rozpadla.Potom som vystrelil do steny a v nej ostali obrovské diery.Po dlhom a náročnom tréningu som sa vybral von.Bol som v jednom nočnom klube kde som stretol prekrásne dievčatá.Po zvádzaní som sa vybral späť a videl ako tam trénuje.Vôbec som sa ho nepýtal na nič.Vyzeral dosť urazene.Poslednou dobou so mnou nekomunikoval a ani ja s ním.Chcel som vedieť čo schovával v jednej truhlici.Raz keď nebol doma som sa tam pozrel.Videl som tam spisy a fotky.Začal som čítať a zrazu ako keby som skamenel.“Zabiť Manakovích a ukradnúť ho.“Počul som kroky a otočil sa.Stál tam on a v ruke mal svetelný meč.Začal som zúriť a vybehol proti nemu.Kopol som ho a začal strieľať.On sa bravúrne vyhol a vyrazil na mňa.Než som sa zadal mal som preseknuté rameno.V ruke som si z bolesťou nabil svetlo a vypálil ho na neho.Ta rana ho zabila a dom sa začal rúcať.Vybehol som von a dopadol pred niekoho nohy.Boly ženské a tak som radšej nedával najavo tú bolesť.Ona ma zobrala k sebe a vyliečila ma.Stali sa z nás dobrí priatelia.Jej meno bolo Shizuka Yoru.Bolo mi divné, že sa o mňa postarala.Nikdy mi neodpovedala čo za to chce no raz som to zistil.Podstate jej išlo o krv.Chcel som sa tomu vyhnúť no nešlo to.Raz keď nebola doma tak som si odobral krv a nechal ju na poličke v malej kapsule.Zobral som si veci a povedal si, že je čas postaviť sa na vlastné nohy.Ešte raz som sa pozrel na veľký dom a vyšiel na ulicu.Našiel som si byt v podnájme.Tieto domy boli v strede mesta čo celkom vyhovovalo.Našiel som si prácu.Bol som kuchár v jednom podniku.Každí deň tam bolo dosť rušno.Jedného dňa keď som upratoval kuchyňu som zrazu v zadu počul nejaké výkriky.Rozbehol som sa tam a neveril som vlastným očiam."Č.... čo to je?!"Vykríkol som a stál ako z kameňa."To čo si zabil som nebol ja!"Usmial sa a vystrelil po mne lúč.Uhol som sa a obalil sa ľadom."Ale ako to?!"Rozmýšľal som ako a potom mi to došlo.To čo som videl v prachu bol on.To svetlo ktoré prefrčalo von."Urobil si chybu a teraz ťa zabijem ja!"Podrezal ženu ktorú držal a vyrazil proti mne.Začal do mňa sekať a ja som sa vyhýbal.Bola to dosť dlhá bitka no potom urobil chybu.Bol strašne blízko mňa a stihol som ho zmraziť tak aby sa ani pomohol."Chybu som urobil no teraz ju odčiním!"Urobil som si meč z ľadu a sekol rovno do hlavy.Celé jeho telo popraskalo a rozpadlo sa.Musel som utiecť preč z klubu lebo tam prišlo pár ľudí.Rýchlo som vybehol von oknom a smeroval si to domov.Doma som ostal pár týždňov a po mesiaci som sa vybral von.
Pomocník: Nemá
Výbava:
Meč -
Spoiler:

Jméno: Skadi
Pohlaví: Žna
Věk: 4500
Typ: Boh
Charakter: Je to celkom urážlivý tip.Dosť ľahko sa vytočí a potom to má katastrofálne následky.Predo mnou má úctu s chová sa ku mne slušne.
Historie: Skadi bola dcéra norského obra Tjaziho, manželka boha Njörda. Hovorilo sa jej bohyňa lyží, vydávala sa na nich ozbrojená lukom lovit zver.
Keď jej zabili otca Idunn musel Skadi nabídnout mier. Ten spočíval v tom, že si zoberie za muža niekoho kto ju dokáže viac rozosmiať.
Skadi a Njörd se nemohli dohodnout, kde bydlet. Skadi toužila po horách a chtěla zůstat v obydlí svého otce v kraji zvaném Trymheim, Njörd zase tíhl k moři. Pokusili se proto o kompromis, devět dní trávili u Skadi a devět dnů u Njörda.
Měla četné neshody s Lokim a když jej bohové připoutali ke kamenům za vraždu Baldra, pokusila se jej otrávit hadem, jehož jed mu zkapával do tváře.
Vzhled a zajímavosti:
Spoiler:
Schopnosti – Ovláda Ľad pomocou ktorého môže robiť ľadové zbrane a zmrazovať veci aj na diaľku.Keď sa "oľadí" a niekto mu napr. odbije ruku vie si ju znova urobiť, zmrazovať krv...

Naposledy upravil Takeru Manako dne Fri Mar 16, 2012 3:55 pm, celkově upraveno 7 krát
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Poèet pøíspìvkù : 75

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyMon Mar 12, 2012 6:55 pm

No životopis budiž, ale toho démona vážně ne. Démon světla fakt ne Smile
Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyMon Mar 12, 2012 7:21 pm

OK EDIT
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyMon Mar 12, 2012 7:45 pm

Démon nemůže být vymyšlený .
Návrat nahoru Goto down
Daelin Proudmoore
Sage
Sage
Daelin Proudmoore

Poèet pøíspìvkù : 45

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyMon Mar 12, 2012 8:17 pm

Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 5:49 am

ok znova EDIT
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 6:15 am

Furt ale nevidím nic o bohyni a na takovouhle bohyni je to furt krátký životopis.
Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 6:16 am

je to po česky neva??
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 7:06 am

Po česky to bude nejlepší Smile Klidně si to zkopíruj z Angličtiny a přelož si to Smile A nebo mi to sem hoď anglicky a já to nějak přelousknu Smile
Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 5:03 pm

ok znova EDIT po slovensky ... dúfam, že to stačí
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyTue Mar 13, 2012 8:54 pm

Všechno je dobrý, ale podle mě ten životopis na tak silného boha je fakt moc krátkej ...
Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyWed Mar 14, 2012 5:52 am

ok EDIT znova Very Happy už môže byť či to ešte predĺžiť??
Návrat nahoru Goto down
Neuro Skouro
Sage*A*
Sage*A*
Neuro Skouro

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyWed Mar 14, 2012 10:47 am

Dobře staačí příjdu dom a přehodím ti barvu Smile
Návrat nahoru Goto down
Takeru Manako
Wraith
Wraith
Takeru Manako

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako EmptyWed Mar 14, 2012 1:41 pm

ok dík Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Takeru Manako Empty
PříspěvekPředmět: Re: Takeru Manako   Takeru Manako Empty

Návrat nahoru Goto down

Takeru Manako
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Hra :: Charakter :: Zion-
Přejdi na: